Maar hoe werkt het dan?

Ik snap je vraag. Het is heel simpel! Je voegt een puzzel toe. Daarna kies je een puzzel uit, het liefst bij je in de buurt. Wil je ruilen? Stuur dan een ruilverzoek. Zie hieronder de meest gestelde vragen.

Goede vraag! Er wordt dan een email verstuurd naar de puzzeleigenaar. Wordt het verzoek geaccepteerd? Dan word je gematcht met de puzzeleigenaar. Je kunt dan samen een locatie en tijd afspreken. Je kunt via de website berichten naar elkaar sturen. Geen gehoord? Dan kun je altijd een mailtje naar de andere puzzelaar sturen. Heb je toch nog vragen? Stuur een berichtje!

Op deze manier kun je zelf je puzzels beheren. Ook kun je makkelijker in contact komen met de juiste persoon – zonder dat je email adres gelijk kenbaar wordt. Je kunt altijd je account verwijderen, mocht je dat willen.

Je komt in contact via de website. Je kunt via de Swap pagina berichten naar elkaar sturen. Je zult een nieuwe e-mail krijgen als er een nieuw bericht voor je is. Geen gehoord? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar de andere puzzelaar.

Omdat ik op mijn manier wil bijdragen. Ik wil overconsumptie tegen gaan – er zijn al zoveel spullen op de wereld. Waarom niet iets meer delen & ruilen? En oh, ik doe dit in de avonduren en vraag er geen geld voor. Maar mocht je een kop koffie willen doneren, heel graag! :-)